Hefte 1

Politisk verksted

Bli med å forme Arbeiderpartiets fremtidige politikk

Vil du være med å si din mening?

Da er arbeidet med å utforme partiets nye program i gang. Vil du være med å si din mening? Er du nysgjerrig, interessert og bryr deg om hvordan samfunnet utvikler seg, er du velkommen til å delta.

Påmelding (epost)

Det viktigeste du skal ta med deg, er din livserfaring og innsikt. Så selv om du ikke er medlem, inviteres du til å bidra i dette viktige arbeidet. Det eneste kravet vi har, er at du ikke er medlem av et annet politisk parti.

Arbeiderpartiet skal både beskrive den hverdagen folk lever i, og den hverdagen vi ønsker at man skal få.

tonje brenna
– Nestleder Tonje Brenna

Fem temakvelder

  • Tir 16.jan -Hverdagsutfordringer
  • Tir 23.jan -Riktig kompetanse og nok folk
  • Tir 30.jan -Digitalisering
  • Tir 06.feb -Et samfunn med små forskjeller
  • Tor 15.feb -Grønn omstilling

Alle samlingene vil starte 19:00. Møtestedene vil veksle mellom Lunde og Ulefoss og nærmere informasjon vil bli gitt ved påmelding.

Endringer kan forekomme.

Alle fem eller bare noen få

Du velger selv om du kan eller vil delta på alle fem samlingene, eller om du vil kun være med på noen. Du bestemmer. Det kan også hende at noen av temaene vil overlappe hverandre.

Involverer alle landets innbyggere

Gjennom programprosessen skal Arbeiderpartiet utvikle ny politikk som tar Norge i den retning vi ønsker for framtida. Prosessen skal involvere hele partiet, men også alle landets innbyggere vil bli invitert til å komme med sine innspill.

Tonje Brenna og Arbeiderparti

- For første gang på flere generasjoner, har økte priser, dyr strøm og renteøkninger sammen med krig og uro, gjort at folk er mer bekymret enn på lenge. Jeg tror mange kan føle det litt som jeg gjør selv, at det ikke lenger er gitt at i morgen blir bedre enn i går. Det må vi ta på alvor når vi lager ny politikk. For mange er usikre på om Arbeiderpartiet er på jobb for å trygge folks økonomi, utvikle Norge videre, og bedre folks liv, sier nestleder Tonje Brenna, som leder arbeidet i programkomiteen.

Melding til partiet

Vi inviterer til politisk verksted. Bli med å forme fremtidens politikk for Arbeiderparti.

Trygg økonomisk styring

Arbeiderpartiets viktigste jobb er trygg økonomisk styring. I dag er økonomi hovedutfordringen i mange menneskers hverdag. Usikkerhet og uforutsigbarhet skal møtes med kontroll over prisstigningen, trygghet for folks jobber, og et fellesskap som stiller opp for alle som trenger det. Nå har det viktige arbeidet med å utvikle politikk for fremtiden startet. Brenna håper mange i og utenfor partiet vil engasjere seg. 

I programkomiteen hvor Tonje Brenna er leder, sitter Lene Vågslid fra Tokke og Telemark. Hun er leder i Telemark Arbeiderparti og sitter på stortinget. Hun vil være en viktig kontaktperson for oss i Nome og rett inn i den sentrale programkomiteen.

Gratis og en fin møteplass

Det koster selvfølgelig ingen ting å delta og det er en fin plass å bli kjent med andre som er interessert i politikk og fremtiden. 

Har du spørsmål:

send epost til [email protected] 

eller ring Willy Dorholt (mob 970 24 791)